Eleman Tunçbilek  Reklam   0532 786 30 75/ 0312 430 75 00
HV
19 MART Salı 13:20

Son dakika! Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sebebiyle bu yollar trafiğe kapalı!.

SON DAKİKA! Ankara'da bazı yollar yarın (28 EKİM 2022 CUMA) saat 23.00, bazıları ise 29 Ekim Cumartesi 06.00'dan itibaren Cumhuriyet Bayramı programları sona erene kadar trafiğe kapalı olacak. İşte Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre trafiğe kapalı olan yollar...

ELEMAN ARAYANLAR
Giriş Tarihi : 29-10-2022 14:49
Son dakika! Ankara'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sebebiyle bu yollar trafiğe kapalı!.

SON DAKİKAAnkara'da bazı yollar yarın (28 EKİM 2022 CUMA) saat 23.00, bazıları ise 29 Ekim Cumartesi 06.00'dan itibaren Cumhuriyet Bayramı programları sona erene kadar trafiğe kapalı olacak. İşte Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre trafiğe kapalı olan yollar...

SON DAKİKA! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sebebiyle kapatılacak yollara dair açıklama Ankara Valiliğinden geldi.

Açıklamada, Anıtkabir'de "Devlet Töreni" ve TBMM tören alanından başlanarak İnönü Bulvarı-Atatürk Bulvarı, Ulus Meydanı-Cumhuriyet Caddesi'ni takiben Ulus 1. TBMM Binası'na kadar olan güzergahta resmigeçit düzenleneceği belirtildi.

Buna göre, yarın saat 23.00'ten itibaren Atatürk Bulvarı'nın Kuğulu Kavşağı ile Ulus Meydanı arası Ulus'a gidiş istikametine göre tek yönlü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak..29 Ekim Cumartesi saat 06.00'dan itibaren ise Dikmen Caddesi'nin Genelkurmay Kavşağı ile Çetin Emeç Bulvarı kesişimi arası, İsmet İnönü Bulvarı'nın Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi kesişimiyle Akay Kavşağı arası ve buralara açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü; Atatürk Bulvarı'nda Ulus Meydanı ile Kuğulu Kavşağı arası Kuğulupark gidiş istikametine göre tek yönlü ve buraya açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü olarak trafiğe kapalı olacak..Aynı gün İstanbul Caddesi-Kazım Karabekir Caddesi kesişimi ve İstiklal Caddesi-Atatürk Bulvarı kesişimi arası, Cumhuriyet Caddesi'nde Ulus Meydanı ile Gar Kavşağı arası; Çankırı Caddesi, GMK Bulvarı'nda 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı ile Anadolu Meydanı arası, Ziya Gökalp Caddesi'nde 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı ile Kolej Meydanı arası, Milli Müdafaa Caddesi'nde Genelkurmay Kavşağı ile GMK Bulvarı arası; Gençlik Caddesi, Akdeniz Caddesi, Anıt Caddesi, Spor Park Sokak, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile buralara açılan cadde ve sokakların tamamı çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak..İhtiyaç halinde Kazım Karabekir Caddesi'nin Celal Bayar Bulvarı'na bağlantı sağlayan yan varyantları ile Anadolu Meydanı arası ve Dögol Caddesi'nde Beşevler Kavşağı ve Anadolu Meydanı arası ile buralara açılan cadde ve sokakların tamamı da çift yönlü olarak programlar sona erene kadar araç trafiğine kapalı olacak..Açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için trafiğe kapanacak yolların durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı belirtildi..

 İLAN SORUMLUSU İLAN SORUMLUSU

YORUMLAR
web counter