Eleman Tunçbilek  Reklam   0532 786 30 75/ 0312 430 75 00
HV
18 NİSAN Perşembe 22:55

OSCAR ÖDÜLLÜ OYUNCU İTİRAF ETTİ

Oscar ödüllü oyuncu Cuba Gooding Jr.’ın, bir süredir hakkındaki cinsel taciz davalarıyla başı dertteydi. Ünlü oyuncu son duruşmada yeni bir anlaşmaya vardı.

CAFE-BAR- RESTAURANT
Giriş Tarihi : 14-10-2022 12:41   Güncelleme : 14-10-2022 12:41
OSCAR ÖDÜLLÜ OYUNCU İTİRAF ETTİ

New York eyaletinin ceza kanununda suç teşkil etmeyen bir ihlal olarak sınıflandırılan, ikinci derece taciz suçlaması Gooding’in sicilinde kalacak, ancak nisan ayında daha ciddi bir cezai kabahat olan zorla dokunma suçunu kabul etmesi silinecek.

Oscar ödüllü aktör, film yapımcısı Harvey Weinstein hakkındaki taciz iddialarının 2017’de küresel bir hareket haline gelen #MeToo hareketini tetiklemesinden sonra Hollywood’da cinsel tacizle suçlanan isimlerden biri oldu.

Gooding’in avukatlarından Frank Rothman, Reuters’a verdiği demeçte, “Bir iddianamede altı suçlamayla sonuçlanan üç kurban vardı. Üç kurbandan ikisiyle ilgili suçlamalar doğrudan reddedildi ve üçüncüsü, ihlal olarak taciz iddiasıyla sonuçlandı” dedi.

Ancak Gooding’i suçlayanlardan biri olan Kelsey Harbert, avukatı Gloria Allred ile yaptığı çevrimiçi bir basın toplantısında davanın sonucuna öfkesini dile getirdi.

“Küba Gooding Jr. hakkında konuşmak için üç yıl bekledim. Bir yaz gecesi bana verdiği onarılamaz zarardan sorumlu tutulacağı dava ile bunu yapmayı ummuştum” dedi.

 

 

 

 

 İLAN SORUMLUSU İLAN SORUMLUSU

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR
web counter